top of page

VANLIGA FRÅGOR

VEM KAN SÖKA BEHANDLING?

Du kan söka behandling för fysiska besvär och lättare psykisk ohälsa. Känner du att dina besvär är av en allvarlig grad bör du först ta kontakt med sjukvården. Är du osäker så kontakta mig så kan vi tillsammans hitta rätt väg framåt. Om jag vid bokning eller bedömning upplever att du kan få bättre hjälp någon annanstans, hjälper jag dig gärna vidare.

HUR GÖR JAG FÖR ATT BOKA EN TID?

HUR SKA JAG FÖRBEREDA MIG INFÖR MIN FÖRSTA BEHANDLING?

Enklast är att du bokar en tid via https://inspirafysio.kaddio.com/booking/cal/inspira-fysio

Om du inte hittar någon tid som passar ditt livspussel så kan du skicka ett mail till  info@inspirafysio.se eller ringa 0702339232. 

Uppge gärna önskemål om tid och hur du vill bli kontaktad. Jag kan ofta erbjuda sena behandlingstider minst en kväll i veckan.

Det går inte att boka tid via drop-in. 

Inför ditt första besök kommer du att få ett mail med en länk från Kaddio. Där kan du fylla i dina personuppgifter samt ett hälsoformulär. Har du bokat fysioterapi bör du komma i bekväma kläder som du kan röra dig i. Vid akupunktur är det bra om du undviker större mängder koffein och nikotin i samband med behandling. 

HUR BETALAR JAG?

Du kan betala med kort i samband med bokning online.

Du kan även betala på plats genom att swisha till nummer 123 697 10 06.

Om du önskar kan du betala via faktura. Du har då 30 dagar på dig att betala. 

Du kan inte betala kontant.

AVBOKNINGSVILLKOR

Du kan avboka ditt besök senast dagen innan din behandling. Uteblivet besök debiteras fullt pris. 

GÄLLER HÖGKOSTNADSKORT ELLER FRISKVÅRDSBIDRAG?

Högkostnadskort gäller inte. 

Du kan använda friskvårdsbidraget till akupunktur, taktil massage, medicinsk yoga och existentiell vägledning.

VAD INNEBÄR DET ATT DU ÄR LEGITIMERAD FYSIOTERAPEUT?

En legitimation är en kvalitetsstämpel som garanterar att jag har fått den utbildning och praktiska träning som behövs för att på ett säkert sätt behandla patienter inom mitt yrkesområde. Som legitimerad fysioterapeut erbjuder jag endast behandlingar som bygger på forskning och beprövad erfarenhet. Fysioterapeut är den nya benämningen på sjukgymnast.

VAD ÄR PSYKOTERAPEUTISK GRUNDUTBILDNING KBT?

Psykoterapeutisk grundutbildning är en fyra terminer lång utbildning i psykoterapi som ger behörighet att behandla klienter med KBT. 

Utbildningen innebär 270 lärarledda timmar och 120 timmars handledning i kliniskt patientarbete. Utbildningen motsvarar inte en psykologexamen men ger behandlarkompetens inom KBT. När du söker samtalsbehandling inom vården har din behandlare ofta motsvarande utbildning.

bottom of page